Επισκεφθείτε το Koh Rong - Πολιτική απορρήτου

Αυτή η πολιτική απορρήτου έχει συνταχθεί για να εξυπηρετήσει καλύτερα όσους ασχολούνται με τον τρόπο χρήσης των «προσωπικά προσδιορισμένων πληροφοριών» (PII). Το PII, όπως περιγράφεται στο αμερικανικό δίκαιο ιδιωτικού απορρήτου και στην ασφάλεια των πληροφοριών, είναι πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνοι τους ή με άλλες πληροφορίες για τον εντοπισμό, την επαφή ή τον εντοπισμό ενός μόνο ατόμου ή για τον εντοπισμό ενός ατόμου στο πλαίσιο. Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική απορρήτου μας για να κατανοήσετε με σαφήνεια τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, προστατεύουμε ή χειριζόμαστε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο τις προσωπικές σας πληροφορίες σύμφωνα με τον ιστότοπό μας.

Τι προσωπικές πληροφορίες συλλέγουμε από τους ανθρώπους που επισκέπτονται το blog, ιστοσελίδα ή app μας;

Κατά την παραγγελία ή την εγγραφή σας στον ιστότοπό μας, κατά περίπτωση, ενδέχεται να σας ζητηθεί να εισαγάγετε το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου, τις πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας ή άλλες λεπτομέρειες που θα σας βοηθήσουν στην εμπειρία σας.

Όταν συλλέγουμε πληροφορίες;

Συλλέγουμε πληροφορίες από εσάς όταν πραγματοποιείτε μια παραγγελία, συμπληρώνετε μια φόρμα ή εισάγετε πληροφορίες στον ιστότοπό μας.

Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας;

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς κατά την εγγραφή σας, κάνετε μια αγορά, εγγραφείτε στο newsletter μας, ανταποκρίνονται σε μια έρευνα ή επικοινωνίας μάρκετινγκ, να σερφάρουν στο δικτυακό τόπο, ή να χρησιμοποιήσετε ορισμένες άλλες ιστοσελίδα διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους:

• Να εξατομικεύσετε την εμπειρία σας και να μας επιτρέψετε να παραδώσουμε το είδος του περιεχομένου και των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν περισσότερο.
• Για να επεξεργαστείτε γρήγορα τις συναλλαγές σας.
• Να ακολουθήσετε μαζί τους μετά από αλληλογραφία (ζωντανή συνομιλία, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή τηλεφωνική επικοινωνία)

Πώς προστατεύουμε τις πληροφορίες σας;

Η ιστοσελίδα μας έχει σαρωθεί σε τακτική βάση για κενά ασφαλείας και γνωστά τρωτά σημεία για να κάνουν την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας όσο το δυνατόν ασφαλέστερο.

Χρησιμοποιούμε τακτική Malware σάρωσης.

Τα προσωπικά σας στοιχεία που περιέχονται πίσω ασφαλών δικτύων και είναι προσβάσιμο μόνο από έναν περιορισμένο αριθμό των ατόμων που έχουν ειδικά δικαιώματα πρόσβασης στα συστήματα αυτά, και υποχρεούνται να τηρούν το απόρρητο των πληροφοριών. Επιπλέον, όλα τα ευαίσθητα / στοιχεία της πιστωτικής σας προμηθεύσει κρυπτογραφούνται μέσω της τεχνολογίας Secure Socket Layer (SSL).

Υλοποιούμε μια σειρά μέτρων ασφαλείας, όταν ο χρήστης τοποθετεί μια διαταγή μπαίνει, υποστηρίζει, ή την πρόσβαση στις πληροφορίες τους για τη διατήρηση της ασφάλειας των προσωπικών σας πληροφοριών.

Όλες οι συναλλαγές διεκπεραιώνονται μέσω παρόχου πύλη και δεν αποθηκεύονται ή υποβάλλονται σε επεξεργασία σε διακομιστές μας.

Χρησιμοποιούμε "cookies";

Ναί. Τα cookies είναι μικρά αρχεία τα οποία ένας ιστότοπος ή ο πάροχος υπηρεσιών του μεταφέρει στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας μέσω του προγράμματος περιήγησης στο Web (αν το επιτρέπετε) που επιτρέπει στα συστήματα του ιστότοπου ή του παρόχου υπηρεσιών να αναγνωρίζουν το πρόγραμμα περιήγησης και να καταγράφουν και να θυμούνται ορισμένες πληροφορίες. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε cookies για να μας βοηθήσετε να θυμηθούμε και να επεξεργαστούμε τα στοιχεία στο καλάθι αγορών σας. Χρησιμοποιούνται επίσης για να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τις προτιμήσεις σας βάσει προηγούμενης ή τρέχουσας δραστηριότητας ιστότοπου, η οποία μας επιτρέπει να σας παρέχουμε βελτιωμένες υπηρεσίες. Επίσης, χρησιμοποιούμε cookies για να μας βοηθήσετε να συγκεντρώσουμε συγκεντρωτικά δεδομένα σχετικά με την επισκεψιμότητα του ιστότοπου και την αλληλεπίδραση του ιστότοπου, έτσι ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε καλύτερες εμπειρίες και εργαλεία στον ιστό στο μέλλον.

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να:
• Βοηθήστε να θυμάστε και να επεξεργαστείτε τα αντικείμενα στο καλάθι αγορών.
• Κατανοήστε και αποθηκεύστε τις προτιμήσεις του χρήστη για μελλοντικές επισκέψεις.
• Συγκεντρώστε συγκεντρωτικά δεδομένα σχετικά με την επισκεψιμότητα του ιστότοπου και τις αλληλεπιδράσεις ιστότοπων, προκειμένου να προσφέρετε στο μέλλον καλύτερες εμπειρίες και εργαλεία στον ιστότοπο. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε αξιόπιστες υπηρεσίες τρίτου μέρους που παρακολουθούν αυτές τις πληροφορίες εκ μέρους μας.

Μπορείτε να επιλέξετε να σας προειδοποιεί ο υπολογιστής σας κάθε φορά που αποστέλλεται ένα cookie ή μπορείτε να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε όλα τα cookies. Αυτό γίνεται μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησης. Εφόσον το πρόγραμμα περιήγησης είναι λίγο διαφορετικό, ανατρέξτε στο μενού Βοήθειας του προγράμματος περιήγησης για να μάθετε τον σωστό τρόπο τροποποίησης των cookies.

Εάν οι χρήστες απενεργοποιήσουν τα cookies στο πρόγραμμα περιήγησης:

Εάν απενεργοποιήσετε τα cookies, ορισμένες από τις λειτουργίες που καθιστούν την εμπειρία του ιστότοπού σας πιο αποτελεσματική ενδέχεται να μην λειτουργούν σωστά. Μερικές από τις λειτουργίες που κάνουν την εμπειρία του ιστότοπού σας πιο αποτελεσματική και ενδέχεται να μην λειτουργούν σωστά.

αποκάλυψη τρίτου μέρους

Δεν πραγματοποιούμε πωλήσεις, συναλλαγές ή μεταβιβάζουμε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο σε τρίτους τις προσωπικές σας πληροφορίες, εκτός εάν παρέχουμε στους χρήστες προειδοποίηση. Αυτό δεν περιλαμβάνει συνεργάτες που φιλοξενούν ιστότοπους και άλλα μέρη που μας βοηθούν στη λειτουργία της ιστοσελίδας μας, στη διεξαγωγή της επιχείρησής μας ή στην εξυπηρέτηση των χρηστών μας, εφόσον τα μέρη συμφωνούν να διατηρήσουν αυτές τις πληροφορίες εμπιστευτικές. Μπορούμε επίσης να απελευθερώσουμε πληροφορίες όταν η απελευθέρωσή τους είναι κατάλληλη για να συμμορφωθεί με το νόμο, να εφαρμόσει τις πολιτικές μας για το δικτυακό μας τόπο ή να προστατεύσει τα δικαιώματα, την ιδιοκτησία ή την ασφάλεια των δικών μας ή των άλλων.

Ωστόσο, μη αναγνωρίσιμες προσωπικές πληροφορίες επισκέπτης μπορεί να παρέχονται στα άλλα κόμματα για το μάρκετινγκ, τη διαφήμιση, ή άλλες χρήσεις.

συνδέσμους τρίτων μερών

Μερικές φορές, κατά την κρίση μας, μπορεί να περιλαμβάνει ή να προσφέρουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τρίτων στην ιστοσελίδα μας. Αυτές οι ιστοσελίδες τρίτων έχουν ξεχωριστή και ανεξάρτητη πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων. Ως εκ τούτου, δεν έχουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο και τις δραστηριότητες αυτών των συνδεδεμένων τοποθεσιών. Παρ 'όλα αυτά, επιδιώκουμε να προστατεύσει την ακεραιότητα του τόπου μας και καλωσορίζουμε οποιαδήποτε σχόλια για αυτές τις περιοχές.

Google

Οι διαφημιστικές απαιτήσεις της Google μπορούν να συνοψιστούν από τις Αρχές Διαφήμισης της Google. Έχουν τεθεί σε εφαρμογή για να παρέχουν μια θετική εμπειρία στους χρήστες. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=el

Θα χρησιμοποιήσω το AdSense Διαφήμιση Google στην ιστοσελίδα μας.

Η Google, ως προμηθευτής τρίτου μέρους, χρησιμοποιεί cookies για την προβολή διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Η χρήση του cookie DART από την Google της επιτρέπει να προβάλλει διαφημίσεις στους χρήστες μας βάσει προηγούμενων επισκέψεων στον ιστότοπό μας και σε άλλους ιστότοπους στο Διαδίκτυο. Οι χρήστες μπορούν να εξαιρεθούν από τη χρήση του cookie DART, μεταβαίνοντας στην πολιτική απορρήτου του Google Advertising and Content Network.

Έχουμε εφαρμόσει την ακόλουθη:

Εμείς, μαζί με τρίτους προμηθευτές, όπως η Google χρησιμοποιεί cookies αρχικού κατασκευαστή (όπως τα cookies του Google Analytics) και cookie τρίτου μέρους (όπως το cookie DoubleClick) ή άλλα αναγνωριστικά τρίτου μέρους για τη συγκέντρωση δεδομένων σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις του χρήστη με εμφανίσεις διαφημίσεων και άλλες λειτουργίες των υπηρεσιών διαφήμισης που σχετίζονται με την ιστοσελίδα μας.

Εξαίρεση από:

Οι χρήστες μπορούν να ορίσετε προτιμήσεις για το πώς η Google διαφημίζει για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα Ρυθμίσεις διαφημίσεων της Google. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποχωρήσετε από τη σελίδα Network Advertising Initiative Opt Out ή χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης Google Analytics Opt Out add on.

Καλιφόρνια Ηλεκτρονικό Απόρρητο νόμου για την προστασία

Το CalOPPA είναι ο πρώτος κρατικός νόμος στο έθνος που απαιτεί εμπορικούς ιστότοπους και υπηρεσίες online για την δημοσίευση μιας πολιτικής απορρήτου. Η προσβασιμότητα του νόμου εκτείνεται πέρα ​​από την Καλιφόρνια για να απαιτήσει από οποιοδήποτε άτομο ή εταιρεία στις Ηνωμένες Πολιτείες (και πιθανότατα τον κόσμο) να διαχειρίζεται ιστότοπους που συλλέγουν προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες από τους καταναλωτές της Καλιφόρνιας για να δημοσιεύσουν στην ιστοσελίδα τους μια εμφανή πολιτική απορρήτου, δηλώνοντας ακριβώς τις πληροφορίες που συλλέγονται άτομα ή εταιρείες με τις οποίες μοιράζονται. - Δείτε περισσότερα στο: http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf

Σύμφωνα με CalOPPA, συμφωνούμε στα εξής:
Οι χρήστες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα μας ανώνυμα.
Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων έχει δημιουργηθεί, θα προσθέσετε ένα σύνδεσμο προς αυτό στην αρχική σελίδα μας ή τουλάχιστον, στην πρώτη σημαντική σελίδα μετά την είσοδο της ιστοσελίδας μας.
Ο σύνδεσμος Πολιτικής Απορρήτου περιλαμβάνει τη λέξη «Απόρρητο» και μπορεί εύκολα να βρεθεί στη σελίδα που καθορίσαμε παραπάνω.

Θα ενημερωθείτε για τυχόν αλλαγές Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων:
• Στη σελίδα Πολιτικής Απορρήτου
Μπορεί να αλλάξει τα προσωπικά σας στοιχεία:
• Στείλτε μας e-mail

Πώς χειρίζεται το site μας Να μην γίνεται εντοπισμός σήματα;
Τιμούμε Να μην γίνεται εντοπισμός σήματα και Do Not Track, φυτών cookies, ή να χρησιμοποιήσετε τη διαφήμιση όταν ένας μηχανισμός πρόγραμμα περιήγησης Μην Track (DNT) είναι στη θέση του.

Ο ιστότοπός μας επιτρέπουν τρίτου μέρους της συμπεριφοράς παρακολούθησης;
Είναι επίσης σημαντικό να σημειώσουμε ότι δεν επιτρέπουμε παρακολούθηση συμπεριφοράς από τρίτους

COPPA (Νόμος για την προστασία των παιδιών Ηλεκτρονικό Απόρρητο)

Όταν πρόκειται για τη συλλογή προσωπικών πληροφοριών από παιδιά ηλικίας κάτω των 13 ετών, ο νόμος περί προστασίας προσωπικών δεδομένων του παιδιού (COPPA) θέτει τους γονείς υπό έλεγχο. Η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου, η αμερικανική υπηρεσία προστασίας των καταναλωτών, επιβάλλει τον κανόνα της COPPA, ο οποίος διευκρινίζει τι πρέπει να κάνουν οι φορείς εκμετάλλευσης ιστοτόπων και ηλεκτρονικών υπηρεσιών για την προστασία της ιδιωτικότητας και της ασφάλειας των παιδιών στο διαδίκτυο.

Δεν αγορά ειδικά για τα παιδιά ηλικίας κάτω των 13 ετών.

Πρακτικές Fair Πληροφορίες

Η εύλογη Πληροφορίες Πρακτικές Αρχές αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της νομοθεσίας για προστασία της ιδιωτικής ζωής στις Ηνωμένες Πολιτείες και τις έννοιες που περιλαμβάνουν έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της νομοθεσίας για την προστασία των δεδομένων σε όλο τον κόσμο. Η κατανόηση των πληροφοριών Πρακτικής Αρχές Fair και πώς πρέπει να εφαρμόζονται είναι κρίσιμη για τη συμμόρφωση με τους διάφορους νόμους προστασίας της ιδιωτικής ζωής που προστατεύουν τις προσωπικές πληροφορίες.

Για να είναι σύμφωνη με τις δίκαιες πρακτικές πληροφορίες που θα λάβει την ακόλουθη ανταποκρίνεται δράση, θα πρέπει να συμβεί η παραβίαση δεδομένων:
Εμείς θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail
• Εντός των 7 εργάσιμων ημερών

Συμφωνούμε επίσης με την ατομική έννομη προστασία Αρχή η οποία απαιτεί οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν νόμιμα εκτελεστό δικαίωμα κατά συλλογής δεδομένων και μεταποιητές που δεν συμμορφώνονται με το νόμο. Η αρχή αυτή απαιτεί όχι μόνο ότι τα άτομα έχουν εκτελεστά δικαιώματα σε βάρος των χρηστών των δεδομένων, αλλά και ότι τα άτομα έχουν προσφύγει στα δικαστήρια ή κυβερνητικές υπηρεσίες για τη διερεύνηση ή / και τη δίωξη μη συμμόρφωσης με επεξεργαστές δεδομένων.

ΜΠΟΡΕΙ SPAM Act

Η CAN-SPAM Act είναι ένας νόμος που θέτει τους κανόνες για τις εμπορικές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θεσπίζει απαιτήσεις για εμπορικά μηνύματα, παρέχουν στους δικαιούχους το δικαίωμα να έχουν τα μηνύματα σταματήσει την αποστολή τους, και εξηγεί σκληρές κυρώσεις για τις παραβιάσεις.

Εμείς συλλέγουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να:
• Στείλτε πληροφορίες, απαντήστε σε ερωτήσεις ή / και άλλα αιτήματα ή ερωτήσεις
• Διαδικασίες παραγγελίας και αποστολή πληροφοριών και ενημερώσεων σχετικά με παραγγελίες.

Για να είμαστε σε συμφωνία με το CANSPAM, συμφωνούμε με τα εξής:
• Να μην χρησιμοποιούν ψευδή ή παραπλανητικά θέματα ή διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
• Προσδιορίστε το μήνυμα ως διαφήμιση με κάποιο λογικό τρόπο.
• Συμπεριλάβετε την φυσική διεύθυνση της έδρας της επιχείρησης ή του ιστοτόπου μας.
• Παρακολουθήστε τις υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τρίτων για συμμόρφωση, αν χρησιμοποιείται.
• Αξιώστε γρήγορα την αίτηση εξαίρεσης / διαγραφής εγγραφής.
• Να επιτρέπεται στους χρήστες να διαγραφούν από τη χρήση του συνδέσμου στο κάτω μέρος κάθε email.

Αν οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε να διαγραφείτε από τη λήψη μελλοντικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να μας στείλετε email στο
info@visitkohrong.com και θα σας απομακρύνουμε αμέσως από ΟΛΕΣ τις αλληλογραφίες.

Επικοινωνία μαζί μας

Εάν υπάρχουν οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτή την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία.

Επισκεφθείτε τον Koh Rong
Δεν 248 Monivong Blvd
Sangkat Boeung Raing, Χαν Νταούν Πεν
Πνομ Πενχ
Καμπότζη
info@visitkohrong.com
+ 855974673988